• A&R Loodgietersbedrijf

 • Spoedservice

  Heeft u met spoed een vakkundige loodgieter nodig? Ook dan kunt u een beroep doen op onze diensten. A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf staat dag en nacht voor u klaar om uw problemen te verhelpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw spoedgevallen, tevens op zon- en feestdagen kunnen wij u van dienst zijn. Bij spoedgevallen kunt u bellen met 0800-7777 112 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

  A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf kan problemen verhelpen wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld, lekkage, verstopping of een ondergelopen kelder. Met het juiste gereedschap kunnen wij voor u op een vakkundige wijze voor u de problemen oplossen.
  Hieronder ziet u onder andere welke problemen wij voor u kunnen herstellen,

  - Lekkages
  - Verstoppingen
  - CV ketel storingen
  - Stormschade
  - Problemen voorkomen

  Lekkages

  Een lekkage komt altijd zeer ongelegen en kan een hoop schade met zich mee brengen.
  Het is daarom van belang dat een lekkage spoedig wordt verholpen.  A & R loodgieters en onderhoudsbedrijf kan voor u de lekkage zonder schade opsporen en ervoor zorgen dat de lekkage gerepareerd wordt. Door jaren lange ervaring met het verhelpen van lekkages en het gebruik van professioneel gereedschap kunt u erop rekenen dat de lekkage binnen een mum van tijd hersteld is.
  Of u nou lekkage heeft door stormschade of een lekkage aan de riolering? A & R loodgieters en onderhoudsbedrijf staat voor u klaar. Bel gratis 0800-7777 112 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe om de lekkage op te lossen.

  Verstoppingen

  Wanneer u een verstopte riolering of afvoer heeft is het verstandig om een vakman in te schakelen. Vaak wordt er geprobeerd zelf de verstopping te verhelpen met bijvoorbeeld een chemische ontstopper. Dit is niet verstandig omdat u hierdoor de kans loopt de leiding te beschadigen. A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf kan door gebruik van het juiste gereedschap en vakkundigheid voor u de verstopping op een professionele wijze verhelpen. Hierdoor weet u zeker dat er geen schade ontstaat en de verstopping verholpen is.

  Vaak ontstaat een verstopping door een blokkade. Door gebruik van hoge druk kunnen wij voor u de blokkade goed los spoelen. Hierdoor kunt u weer snel gebruik maken van uw riolering of afvoer. Heeft u een verstopping in de afvoer van de keuken of vaatwasser? Of is het toilet verstopt? Neem dan snel contact met ons op via 0800-7777 112 en wij komen de verstoppingen zo snel mogelijk ontstoppen.

  CV ketel storingen

  Heeft u met spoed een loodgieter nodig omdat uw CV ketel een storing aangeeft? Ook dan kunt u terecht bij A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf. Wij kunnen voor u de storing verhelpen. Een storing ontstaat vaak door achterstallig onderhoud. Het is daarom ook belangrijk jaarlijks uw CV ketel te laten controleren. Ook kunnen wij het onderhoud aan uw CV ketel en centrale verwarming verzorgen.

  Stormschade

  Stormschade kan zeer vervelend zijn. Door een hevige storm kan bijvoorbeeld het dak van uw woning beschadigen en hierdoor kan weer lekkage ontstaan. A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf kan voor u alle soorten stormschade verhelpen. Hierbij moet u denken aan lekkage verhelpen, beschadigde dakbedekking repareren en volgelopen kelders leegpompen.
  Wij staan 365 dagen in het jaar voor u klaar en zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw problemen. Door extreem weer kan ook uw kelder onderlopen. Ook voor deze ongemakken kunnen wij u van dienst zijn. A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf beschikt over verschillende apparaten en gereedschap om uw kelder weer watervrij te maken. Heeft u stormschade? Wacht dan niet langer en bel gratis 0800-7777 112. Wij komen dan snel naar u toe om de stormschade te verhelpen of eventueel een noodvoorziening te plaatsen.

  Problemen voorkomen

  Voorkomen is altijd beter dan genezen.  Het is daarom van belang dat u uw loodgieterswerkzaamheden goed laat onderhouden. Hierdoor voorkomt u verassingen als verstoppingen of lekkages. Door het juiste onderhoud zorgt u ervoor dat uw loodgieterswerkzaamheden in goede conditie blijven en verkleind u de kans aanzienlijk op problemen. A&R loodgieters en onderhoudsbedrijf kan tevens voor u het gehele onderhoud van uw loodgieterswerkzaamheden verzorgen.  Dan bent u er zeker van dat uw loodgieterswerken altijd goed functioneren. Wilt u advies omtrent het onderhoud of is uw loodgieterswerk toe aan onderhoud? Bel dan gratis 0800-7777 112.