• A&R Loodgietersbedrijf

 • Loodgieterswerk

  Sanitair

  Voor velen is douchen en badderen gemeengoed geworden. In de ochtend of avond uit de kleren en even lekker onder de douche is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De stress spoelt van u af en als herboren stapt u er weer onderuit. Pas wanneer u bij uw sportclub of op de camping onder een lauw straaltje stapt merkt u het belang van een goede douche. Wij van A&R loodgietersbedrijf Rotterdam  zijn jaren geleden reeds tot de conclusie gekomen dat in de huidige gejaagde maatschappij een goede badkamer vrijwel onontbeerlijk is. Wij weten wat u van ons verwacht; producten die aan uw persoonlijke eisen voldoen. Zowel qua design, vorm en functionaliteit als qua prijs-kwaliteit verhouding.

  Kortom, bij ons kunt u terecht voor al uw badkamer wensen.

  Dakbedekking

  In ons regenachtige kikkerlandje is een goed dak op uw woning of bedrijfspand onontbeerlijk. Slechts weinig zaken zijn zo vervelend als een lekkende dakbedekking en de daarmee gepaard gaande wateroverlast. Om lekkage en andere overlast voorkomen is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte conditie verkeert. Een kleine mankement kan grote gevolgen hebben. A&R loodgietersbedrijf Rotterdam is een gerenommeerd adres wanneer het gaat om het herstel en de aanleg van allerhande soorten dakbedekking, zoals: pannen en bitumen.

  Loodwerken

  A&R loodgietersbedrijf heeft een ruime ervaring in allerhande loodwerken. Dit kan variëren van nieuw schoorsteenlood, zoals loketten en zalingen, nok- en hoekkeperlood tot en met specifieke zinken detailleringen aan (monumentale) gebouwen. Onze ervaren loodgieters zijn nog ware vaklieden.

  Zinkwerken

  A&R looddgietersbedrijf Rotterdam verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Deze werkzaamheden variëren van zinken goten, daken, afvoeren tot en met vergaarbakken.

  Centrale verwarming (CV) installatietechniek en onderhoud

  Niets is heerlijker dan op een gure winterdag uw eigen warm gestookte woning te betreden. Een goede CV-installatie is dan ook onontbeerlijk in iedere woning. A&R loodgietersbedrijf Rotterdam heeft een jarenlange ervaring in het installeren van complete CV-installaties. Met raad en daad staan wij u bij, om te komen tot de juiste keuze voor uw woning. Een goede CV-ketel zal u nog jaren van dienst moeten zijn en het is dus zeer belangrijk dat u een weloverwogen en gefundeerde beslissing neemt. A&R loodgietersbedrijf kan u de beste duurzame CV oplossing adviseren toegespitst op uw wensen en woning.

  Riolering aanleg en onderhoud

  A&R loodgieters- en rioleringsbedrijf Rotterdam beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten én de overlast tot een minimum beperkt!

  Verstoppingen ontstoppen

  Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van A&R kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kan met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

  Wij leveren 24 uur loodgieterservice en 24 uur rioolservice 7 dagen per week in:

  Rotterdam
  Dordrecht
  Den Haag
  Leiden
  Delft
  Utrecht
  Hilversum
  Haarlem
  Alkmaar
  Amsterdam